Ingredients:
- 2 ous grans
- 75 ml de llet
- 160 g de sucre
- 180 ml d'oli
- 220 g de farina
- 8 g de llevat químic
- Ratlladura de pell de llimona
Elaboració:
Barrejarem els ous i el sucre, com sempre, fins que ens quedi una massa blanquinosa.
Afegirem l'oli i la llet i ho homogenitzarem
Seguidament hi afegirem la farina i el llevat
Ho deixarem reposar mínim una hora a la nevera, però sempre és més recomanable fer-ho al dia abans i deixar-ho una nit.
Preescalfarem el forn al màxim (el meu és 250ºC) i posarem la massa en els motlles tenint en compte de no omplir-los fins a vessar ja que s'inflarà
Baixerem la temperatura del forn a 210ºC i hi courem les magdalenes durant un quart d'hora aproximadament.
Aquest és el resultat:
Un bon berenar oi? Doncs que aprofiti!!!!
no hi ha res com la brioixeria casolana oi?? a mi m'encanten les madalenes però no en faig quasi mai, sóc més de bescuits!! petons
ResponEliminaEps !!!...això està molt bé, eh?....
ResponElimina