dissabte, 11 d’abril del 2020

VARY AMIN'ANNA

Aquesta setmana ens hem anat a Madagascar. Per què? Doncs simplement quan vaig dir a casa que hem diguessin el nom d'un país van dir Madagascar, i au som-hi a buscar algun plat típic d'allí.

Després de buscar una mica, algun plat adaptable a casa i tenint en compte que l'arròs estava pràcticament a totes les receptes ens vam decidir per aquest.

Us asseguro que és un plat boníssim que de ben segur repetirem a casa perquè ens va agradar a tots, desde la més petita al més grand e casa. És un plat, complet, nutritiu i saborós, vaja que té de tot.

Ingredients:


  • 1 cullerada d'oli
  • 1 culleradeta de gingebre picat
  • 300 gr de carn de vedella picada
  • 1/2 ceba picada
  • 2 dents d'all picat
  • 2 tomàquets tallats a trossos
  • 300 gr d'espinacs
  • 1 1/2 d'arròs
  • 5 tasses de caldo o d'aigua
  • Sal
  • Pebre
Elaboració

En primer lloc sofregirem la ceba, la carn i el gingebre amb una miqueta d'oli

Quan la carn ja hagi agafat color, hi afegirem els espinacs i el tomàquet a trosso i ho deixarem uns 5 minuts

Després hi afegirem l'arròs, l'aigua o el caldo, la sal i el pebre. Ho deixarem coure el temps que necessiti l'arròs entre 20 i 40 minuts.

Ho vam fer amb un arròs blanc, però crec que hauria quedat encara millor amb un arròs integral, que hauria suposat una cocció més llarga.

El resultat una sopa espessa amb verdures, arròs i carn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada