Recepta que ens proposa La Lechera, un postre molt ràpid de fer i amb un resultat espectacular, apte fisn i tot per a les persones que menys els hi agrada i saben de cuina i el resultat és tan bo que quedaràs com un gran amfitrió.
Us asseguro que el primer cop que el vaig fer, el va fer el meu fill de 5 anys sota la meva supervisió, però ho va fer ell tot sol.
Ingredients:
- Una llauna petita de llet condensada (370gr)
- 300 gr de formatge cremós per untar
- 2 rodanxes de pinya + 50 ml del seu suc
- 60 gr de coco ratllat
- 4 ous
- 30g de farina de moresc
- 50 ml de rom
Elaboració:
Escalfem el forn a 180ºC
Forrem un motller desmontable d'uns 20 cm amb paper de forn
Triturem tots els ingredients en un bol fins que quedi una massa homogènia.
Ho posem al motlle i ho coem durant 50 minuts.
Ho deixem refredar i ja ho podrem desmotllar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada