INGREDIENTS
- 1 patata gran
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 branca d'api
- 1 fulla de llorer
- 800 ml d'aigua
- 4 saltxitxes
- 500 gr de pèsols
- Oli d'oliva
- Sal
ELABORACIÓ
Pelarem la patata i tallarem la patata i la ceba a daus. Rasparem la pastanaga i la tallarem a rodanxes.
En una olla posarem l'aigua amb sal i ho posarem al foc, quan arrenqui el bull afegirem les verdures tallades, l'api, el llorer i les saltxitxes. Ho farem bullir durant 15 minuts.
Passat aquest temps treurem la saltxitxa, i hi posarem els pèsols que deixarem coure 10 minuts més.
Treurem l'api i el llorer i també les saltxitxes que tallarem a rodanxes i reservarem.
Finalment, triturarem totes les verdures i ho colarem per tal que quedi una crema ben fina.
Ho servirem amb les rodanxes de saltxitxa que haviem reservat.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada