INGREDIENTS x4
- 150 ml de suc de taronja natural
- 1 full de gelatina
- 125 gr de iogurt casolà
- 25 gr de sucre
- 150 ml de nata líquida
- 100 gr de xocolata negra
ELABORACIÓ
En primer lloc agafem una safata de vidre i omplim la base amb una miqueta d'aigua i la posem al congelador.
Hidratarem el full de gelatina.
Posarem la meitat del suc de taronja en un bol i ho posarem al foc fins a l'ebullició. Un cop bulli, afegirem el full de gelatina i el desfarem. Un cop desfet a fegirem la resta de suc de taronja. El repartirem en 4 copes.
En un bol ben fred, muntarem la nata juntament amb el sucre. Després molt a poc a poc i moviments envolvents afegirem el iogurt i ho deixarem reposar a la nevera.
Al bany marina fondrem la xocolata i sobre el gel que tenim a la nevera farem i amb l'ajua d'una mànega farem els dibuixos que volguem, o que poguem. Amb un Ganivet, aixecarem un dels extrems de la xocolata i el deixarem solidificar.
Finalment muntarem les copes. Sobre la gelea de taronja afegirem la mousse i asobre d'aquesta afegirem la xocolata.
BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada