Però em van dir que era un dels plats que més sortida tenia en un restaurant que ens encanta anar. Es troba en un barri a les afores d'un poblet perdut pel mig de Gipuzkoa. Tenen un menú setmanal molt bé de preu i els caps de setmana i sopars també està genial. És un restaurant molt cassolà i amb unes carns boníssimes, així que de tant en tant ens hi deixem caure.
Finalment, un dia em vaig decidir a provar el plat de l'escalopa i us asseguro que és tan bo que me'l vaig acabar. Això sí, després d'aquest plat no hi entra cap postre! jajaja
L'altre dia el Sebas em va sorprendre amb aquest plat fet per a ell.
Ingredients per a 4 persones:
- 8 escalopes de vedella
- 4 talls de pernil
- 4 talls de formatge
- ou
- pa ratllat
- oli
Elaboració
Prepararem el plat com si féssim sanjacobos.
Posarem un escalopa, un tall de pernil, un tall de formatge i de nou l'escalopa. Ho tancarem amb escuradents.
Batrem un ou i prepararem un plat amb pa ratllat. Mentre tindrem oli abundant en una paella escalfantse.
Passarem l'escalopa farcida per l'ou i el pa ratllat i quan l'oli sigui ben calent la hi posarem.
Prepararem un plat amb paper absorvent i quan l'escalopa estigui fregida la posarem sobre el paper, per tal que absorbeixi gran part de l'oli.
Abans de servir treurem els escuradents.
BON PROFIT!!!
Este plato le va a encantar a mis hijos. Me lllevo la receta.
ResponEliminaUn besote enorme.
Con mil sabores
Mmmm una recepta bonissima!!! A casa ens encanta! Petons
ResponEliminauna receta de lo mas rica!!!! me encanta!!!
ResponEliminatomaaa em recorda la infancia! i mira que ara mai en menjo ehh!! mooolt bo! petons
ResponEliminaNyam que bo!! a casa normalment ho fem amb llom, però amb escalopa també ha de quedar boníssim!!
ResponEliminaQue plato mas rico, para peques y mallores ideal para rl veranito, te han quedado unos escalopes perfectos. Mil besicos amiga
ResponEliminaUna receta buenísima, toda una delicia, me encnata cómo te ha quedado!
ResponEliminaUn beso preciosa y feliz semana!
Que riquisimo, a quien puede no gustarle?? Me encanta!! Besos!!
ResponEliminaUn plat ben tradicional però deliciós!!! T'han quedat genials i segur que boníssims!! Un plat per quedar bé amb tothom!
ResponEliminaBoníssim tot i que a casa gairebé sempre faig el farcit amb llom, la propera serà amb escalopa
ResponEliminaPetons
IMPOSIBLE DE DECIR NO,DIVINO BOCADO
ResponEliminaPETO
Que buena pinta.
ResponEliminaSaludos,
Quien se pica, ajos come blog