Uns amics ens havien portat uns préssecs preciosos de Lleida, així que el postre havia de tenir préssec i havia de ser fred. A partir d'aquestes dues premisses en va sortir el següent postre, a veure què us sembla:
Ingredients per a 6 persones:
- 5 préssecs
- suc de mitja llimona
- 3 cullerades de Chartrese
- 4 cullerades de sucre glas
- 500 ml de nata montada
- un grapat d'ametlles laminades
- Virutes de xocolata
Elaboració:
Pelarem i tallarem a trossests petits 4 préssecs. Els posarem en un bol i hi afegirem el suc de la llimona, el Chartrese i el sucre. Ho remenarem tot i ho deixarem macerar.
Quan tinguem la nata montada, barrejarem el préssec amb la nata i les ametlles.
Posarem la barrejar en una copa i ho decorarem amb un trosset de préssec i les virutes de xocolata i ho congelarem un mínim de 4 hores.
Una hora abans de servir, és a dir, quan es comença a sopar, es passa del congelador a la nevera. I aclarit!
Fàcil, ràpid, i boníssim!
Uauu quina pinta Montse!!! amb préssec a sobre.....un postre perfecte per aquestes calors que ens està fent!!
ResponElimina