El meu blog de costura

dijous, 30 de març del 2017

COLIFLOR AMB CURRY

La recepta d'avui és un descobriment que inicialment quan llegiu coliflor, molts us fareu enrere, però us animo a provar aquesta recepta perquè és boníssima, a casa ha triomfat des dels més grans als més petits i és que és molt fácil de menjar i a més a més saníssima. Si voleu una opció vegana podeu substituir les gambes per bolets.

INGREDIENTS
  • 1 coliflor
  • 1 ceba
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de curry
  • 1/2 culleradeta de garam masala
  • Pebre negre
  • Sal
  • Gambes
ELABORACIÓ

En primer lloc rentem la coliflor i la tallem. En una olla amb aigua bullint, la coem durant 5 minuts. Escorrerem la coliflor.

Pelem i tallem a juliana la ceba. En una paella daurem la ceba durant 10 minuts amb una mica de sal.

Afegirem la coliflor escorreguda, la llet de coco i les espècies. Ho tapem i ho deixem coure durant 5 minuts.

Afegirem les gambes i ho remenarem bé per tal que la coliflor es vagi desfent. Quan les gambes estiguin cuites ja ho podrem treure del foc i servir.



BON PROFIT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada