El meu blog de costura

dijous, 16 de febrer del 2017

PIT DE POLLASTRE AMB VERDURES

Hi ha mil maneres de preparar el pollastre. Aquesta n'és una més, però de les senzilles, les que, sense mentir-vos, teniu preparada en 10 minuts. A més, va acompanyada de verdures, cadascú que trïi quines verdures li agraden més i així segur que la recpeta no falla.
Doncs us deixo amb una recepta ràpida, sana i tan bona com un mateix decideixi.

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 1 patata gran
  • Mig brócoli
  • 2 pastanagues
  • 6 tomàquets cherry
  • Oli
  • Curry
  • Sal
  • Salsa pesto
Elaboració
Tallarem totes les verdures en trosets relativament grans, les posarem en un bol amb un bon raig d'oli i les espècies que volgueu, en aquest cas curry i sal. Ho barrejarem molt bé.
Disposarem les verdures en una safata per a al forn, hi afegirem els pits de pollastre i per sobre d'aquests hi escamparem salsa pesto, també els podem untar amb les mateixes espècies o herbes que hem triat per les verdures.

Finalment ho posarem al forn a 200°C durant uns 20 minuts.

Servirem mig pit de pollastre amb la barreja de verdures escollida, així cada comensal podrà triar el qué més li agrada o bé provar-ho tot.

BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada