Ingredients per 4 persones
- 200 gr de cigrons
 - 1 ceba gran
 - 1 tomàquet gran
 - 2 pastanagues
 - Mig pebrot vermell
 - 4 dents d'all
 - 2 tasses d'arròs integral
 - Opcional: 1 pastilla de brou
 - Oli i sal
 
Elaboració
El dia anterior posem els cigrons en remull, això ens ajudarà a que tardin menys en coures.
En una olla exprés, posem un rajolí d'oli i hi sofregim la ceba. Quan aquesta comença a ser transparent hi afegim la resta de verdures.
Quan les verdures estiguin sofregides i aboquem l'arròs i el sofregim una mica.
Seguidament afegim els cigrons i aboquem aigua fins que sobrepassi almenys 2 dits els cigrons. Han de quedar ben coberts.
Ho bullim durant 30 minuts. Quan la vàlvula baixi de nou, obrim la tapa i ho deixem bullir a foc lent, sempre i quan tinguem temps i ho volguem ben espès. Ara bé, sino tenim temps el plat ja estarà tot i que serà més semblant a una sopa, però no per això serà menys bo i sa.
BON PROFIT!!!




