El meu blog de costura

divendres, 21 de setembre del 2012

TRIANGLES DE SOBRASSADA

 Aquesta recepta és una altra variant de la pasta filo que com us vaig dir té una infinitat d'opcions, tan pel que fa a presentació com a farciment.

En aquest cas la recepta és molt més senzilla, però probablement més gustosa que l'anterior.

Ingredients:

  • 2 fulls pasta filo
  • 50 gr sobrassada
  • Mantega
Elaboració:

Fondrem una mica de mantega al microones.

Tallarem les làmines de pasta filo amb tires d'uns 4 cm d'amplada (d'una full en podem treure 5 tires) i les pintarem amb la mantega per tal d'aconseguit un color més torrat

En una de les puntes hi posarem la sobrassada i anirem doblegant la tira fins a formar un triangle.

Ho posarem al forn preescalfat a 180ºC fins que vegem que la pasta té un color torrat.




Com veieu és un entrant molt simple, doncs, a la colla és un dels que més èxit va tenir, així que ja ho sabeu a provar-ho!!!

5 comentaris:

  1. m'encanten aquests triangles, jo a més els hi poso formatge! jaja per fer-los encara més explosius!! un vici!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també li posaria, però quasi tots els que vaig fer en tenien així que aquí vaig evitar posar-ne. Amb roquefort, té una força impressionant! Un petó

      Elimina
  2. A aquesta pasta de filo li has tret profit, eh!!...A més es pot farcir de mil coses! M'agrada ;-)

    ResponElimina
  3. Gràcies per fer-te seguidora del meu blog. Aquests triangles, a més de fàcils de fer, cosa que s'agraeix, me'ls apunto, els trobo fantàstics i ja m'imagino el sabor i no m'estranya que tinguessin èxit.

    ResponElimina