tag:blogger.com,1999:blog-702410940307580585.post3639151703737171402..comments2023-07-06T17:37:51.703+02:00Comments on Estones lliures: CARBASSÓ FARCIT DE BACALLÀESTONES LLIUREShttp://www.blogger.com/profile/14840546040330416737noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-702410940307580585.post-77809913416140033322012-08-17T21:34:51.566+02:002012-08-17T21:34:51.566+02:00Quina bona pinta aquest carbassó, bona idea!! a mi...Quina bona pinta aquest carbassó, bona idea!! a mi el peix m'agrada força, però reconec que acostumo a comprar els que tenen menys espines!<br />A reveure!<br />:)<br />BetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-702410940307580585.post-71537914390986858782012-08-17T18:06:59.614+02:002012-08-17T18:06:59.614+02:00Ja ho provaré, té molt bona pinta. Jo he publicat ...Ja ho provaré, té molt bona pinta. Jo he publicat les flors farcides de bacallà. Ja em diràs que et semblen.<br />SussiSussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-702410940307580585.post-66424210332822572632012-08-16T12:21:18.439+02:002012-08-16T12:21:18.439+02:00A qualsevol que no li agradi el peix li encantaria...A qualsevol que no li agradi el peix li encantaria la teva recepta, quin bon farciment!<br />Moltes gràcies per participar!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com