INGREDIENTS
- 2 carbassons grans
 - 1 dent d'all
 - 6 xampinyons
 - 1 ceba
 - 250 ml de llet evaporada
 - 75 gr de bacó fumat
 - 1 ou
 - Formatge parmesà
 - Sal
 - Pebre
 - Oli
 
ELABORACIÓ
Rentem els carbassons i amb pelador en farem tires amples. Els saltejarem en una paella amb una mica d'oli i sal durant 7 minuts o fins que quedin tendres. Els colarem i reservarem.
Tallem la ceba en juliana i els alls laminats i els saltejarem a la mateixa paella on hem fet els carbassons, durant 10 minuts.
Netejarem bé els xampinyons i els laminarem. Els posarem a la paella durant 7 minuts més.
Mentre en una altra paella, fregirem el bacó sense gens d'oli, hi posarem la llet evaporada, la sal i el pebre i l'ou, ho deixarem reduir 10 minuts.Quan les verdures estiguin cuites les afegirem a la salsa i ho barrejarem tot deixant-ho coure durant 10 minuts més.
Afegirem el parmesà ratllat i ja ho podrem servir.
BON PROFIT!!!





