Aprofitant el "dulce de leche" de l'entrada anterior vaig elaborar aquest fantàstic postre que és d'allò més senzill i ràpid de fer i em va venir genial per a un sopar d'amics addictes a la xocolata.
Ingredients:
- Pasta brisa
- 370 ml de "dulce de leche"
- 100 ml de nata
- 100 gr de xocolata per fondre
- Elements decoratius.
Elaboració:
Agafem la pasta brisa i la posem en un motlle, hi escampem uns quants fesols secs per sobre per tal que la massa no ens pugi.
La posem al forn segons instruccions del fabricant o fins que vegem que té el to desitjat.
Un cop tenim la massa cuita i freda, la treurem del motlle i la posarem al plat on la volguem presentar.
Hi escamparem el dulce de leche per sobre i ho reservarem a la nevera.
Mentre escalfarem la nata en un cassó i hi desfarem la xocolata.
Repartirem la xocolata per sobre el "dulce de leche" i ho posarem a la nevera al menys unes 3 hores.
Ho decorarem al gust.
Un postre d'allò més fàcil de fer i boníssim!!!
Bon profit!!!