Si voleu veure les reecptes de la resta de companys només cal clicar sobre la icona del DESAFIO
INGREDIENTS:
- 5 ous
 - 400 gr de carn picada
 - 1 dent d'all
 - julivert
 - sal
 - pebre
 - farina
 - pa ratllat
 - 6 cullerades d'oli
 - 2 cullerades de vinagre
 - 1 cullerada de mel
 - 1 cullerada de vinagre
 
ELABORACIÓ:
En primer lloc el que farem és endurir 4 ous (reservarem el cinquè).
Alhora prepararem la carn. En un bol posarem la carn, el julivert, sal, pebre, una mica de pa ratllat i l'all tallat a trosos molt petits i barrejarem tot.
Un cop els ous estan endurits aplastarem la carn amb les mans fent una mena de làmina on hi posarem l'ou al mig i l'embolcallarem amb la carn.
Batrem l'ou que hem reservat.
Passarem la bola per farina, per l'ou i pel pa ratllat. 
En la majoria de casos els Scottish Eggs es fregeixen, però per fer-ho mes lleuger els courem al forn a 200ºC durant 30 minuts.
Normalment es serveixen amb amanida, en aquest cas els acompanyem d'uns tomàquets on hi farem una salsa vinagreta.
Per a la vinagreta barrejarem l'oli, el vinagre, la salsa de soja i la mel.
BON PROFIT
.jpg)