El meu blog de costura

dilluns, 28 d’octubre del 2013

MANDONGUILLES AMB SALSA DE SOJA

Quina gran varietat que ens dóna la carn picada. La podem tenir de porc, pollastre, gall d'indi, vedella i ens permet realitzar moltíssims plats, però potser un dels més típics són les mandonguilles.

Jo que sóc una autèntica mandrosa a la hora de menjar, no m'agrada trobar ni espina ni os, trobo que les mandonguilles tenen tot el que es pot demanar, potser fer-ne moltes varietats, i es mengen d'allò més fàcils.

Aquí en tenim una variació molt saborosa gràcies a la salsa de soja.

Ingredients:
  • 250gr de carn picada
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 3 tomàquets
  • 40ml de salsa de soja
Elaboració:

En primer lloc barrejarem la carn picada amb 2 dents d'all tallades a trossets ben petits, julivert picat, un ou i pa ratllat. Ho barrejarem tot.

Amb la mecla farem pilotetes, que en aquest cas arrebosarem amb pa ratllat i les posarem a la paella amb l'oli ben calent.

Un cop cuites les mandonguilles, les posarem sobre un paper absorbent i en aquest mateis oli posarem la ceba i el pebrot tallats en trossets petits.

Mentre ratllarem la pastanaga. Un cop la ceba estigui transparent afegirem la pastanga.

Ratllarem els tomàquets i els afegirem al sofregit.

Quan hagi reduit el sofregit el triturarem i el tornarem a posar a la paella. Hi afegirem la salsa de soja i les mandonguilles.

Ho deixarem coure 10 minuts més i ja ho podrem servir.



BON PROFIT!!!

3 comentaris:

  1. Nunca he probado esa salsa y me la apunto para hacerla..Besos Montse

    ResponElimina
  2. Tienen que estar tremendas con la salsita así, Un beso!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponElimina
  3. uauuu Montse quina pinta que tenen, a més que m'encanta que hi hagis posat salsa de soja, jo últimament la poso a tot arreu! ara tinc pendent fer les mandonguilles amb sèpia...a veure quan m'hi poso! petons

    ResponElimina